Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au divorţat! „Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Un alt divorţ a şocat lumea showbiz-ului autohton! Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Badălău au divorţat după ce de-a lungul relaţiei, artista a încercat să treacă peste toate obstacolele care se puneau în calea fericirii sale.

Fosta membră a trupei SEXYY a postat pe contul de socializare, un mesaj tranşant, în care a confirmat faptul că a divorţat de cel cu care are doi băieţi. Despărţirea a venit după o serie de abuzuri emotionale, infidelitaţi şi multă umilinţă, iar o dată cu pasul făcut, Claudia Pătrăşcanu a spus lucrurilor pe nume şi a menţionat toate prin câte a trecut în timpul mariajului cu Gabi Bădălău.

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunati copii, jigniri,minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! ! Vreau să lupt, dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea(copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne da sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a pasat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântata tuturor!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe contul de socializare.

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au fost căsătoriţi timp de patru ani, dar comportamentul soţului său a făcut-o să ia decizia definitivă şi irevocabilă de a divorţa. Abuzurile emoţionale de care a menţionat în mesaj au avut loc pe tot parcursul mariajului cu acesta, în luna mai, publicând un mesaj similar, pe care ulterior l-a şters.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest