Clipe teribile pentru Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi! Au fost la un pas de moarte, înainte de divorţ! „Am căzut în gol" VIDEO

 

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au trăit una dintre cele mai dure experienţe din viaţa lor. Cei doi s-au aflat la un pas de moarte, iar în cadrul emisiunii Xtra Night Show au povestit cu lux de amănunte situaţia în care s-au aflat, precum şi ce anume au conştientizat în clipele cumplite.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi reprezintă unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. La scurt timp după ce au depus actele de divorţ, iată că acum și-au dat seama că sunt făcuţi unul pentru celălalt şi au decis să îşi continue viitorul împreună, pe acelaşi drum.

În emisiunea moderată de Dan Capatos au vorbit despre relaţia plină de năbădăi din care au parte, cât şi despre momentul în care s-au aflat la un pas de moarte. Totul a avut loc în urmă cu mai puţin de o lună, în tim ce se aflau în avion, după o scurta vacanţă. Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au mărturisit că alături de ei se aflau câţiva prieteni, iar la un moment dat a avut loc o defecţiune a aeronavei, motiv pentru care a căzut în gol, aproximativ opt kilometri şi jumătate.

Din fericire, nu s-a întâmplat nimic grav, datorită îndemnânării pilotului. Cu toate acestea, incidentul a fost unul marcant atât pentru Bianca Drăguşanu, cât şi pentru Bodi, atât din cauza şocului suferit, cât şi pentru că şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt.

"Era să murim cu avionul, am căzut în gol 8 kilometri şi jumătate. Norocul nostru a fost că am dat de un căpitan experimentat şi a remediat situaţia. Eram opt persoane şi fetiţa, pe 17 octombrie s-a întâmplat. S-a rupt o turbină de la avion, că a forţat la maximum. (...) Am fost la o secundă de moarte. Eu eram închisă în baie şi căzuseră toate alea pe mine. Mă striga toată lumea. El a reuşit să pună centura fetiţei, care dormea pe scaun lângă el", au spus Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi la XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest