Codin Maticiuc, elevul lui Alexandru Papadopol! Este pregătit sa joace în telenovele? „Tot timpul am fost băiatul rău” VIDEO

 

După ce a devenit tătic, Codin Maticiuc s-a transformat total. Şi nu ne referim numai la faptul că a renunţat la apelativul de „Crai de Dorobanţi” ci şi la faptul, că în ultima vreme bărbatul a devenit serios interesat de industria cinematografică.

În cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, Codin Maticiuc a mărturisit că întotdeauna a fost pasionat de film, iar dorinţa de a face ceva în domeniu, s-a împlinit. Proaspătul tătic a terminat şcoala de actorie, unde l-a avut profesor pe nimeni altul decât pe Alexandru Papadopol.

„Îmi place produsul finit, filmul şi mi-am dorit întotdeauna să fac ceva. Şi uite ca am reuşit. Am intrat să fac o şcoală de actorie cu Alexandru Papadopol. Am mai produs şi nişte filme. Nu prea există roluri pe care nu aș accepta să le joc. Începi sa refuzi rolurile mai mici, dar nu există un tip de personaj pe care nu l-aş juca. Poate nu aş accepta să joc într-un film, timp de 1 minut. Nu există rolul să te tragă în jos, poate da, dacă nu eşti în stare să îl duci.(...) Tot timpul am fost băiatul rău, acum aș vrea un rol de tocilar” a mărturisit Codin Maticiuc, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest