Codin Maticiuc, schimbări de proporţii după ce a devenit tătic! „E incredibil că ajungi să îţi doreşti doar atât”/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Codin Maticiuc este mai fericit ca niciodată! De când a devenit tată, omul de afaceri trăieşte una dintre cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa. Invitat în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, vedeta a vorbit deschis despre schimbările de care a avut parte, odată cu rolul de tătic.

Codin Marticiuc a devenit cunoscut ca fiind „Craiul de Dorobanţi” care nu lipsea de la nicio petrecere şi paranghelie, dar odată cu naşterea micuţei sale, viaţa i s-a schimbat radical. Omul de afaceri nu doar că a devenit bărbat de casă, ci a ajuns să fie de acord cu clişee, lucru pe care nu l-ar fi crezut niciodată.

„Toate clişeele astea pe care le aud, aşa sunt. Jur că îţi doreşti sănătate şi nimic altceva, pentru tine şi apropiaţii tăi. Nu îți doreşti altceva, fericirea ţi-o faci. E incredibil că ajungi să îți doreşti doar atât.” a mărturisit Codin Maticiuc, în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars.

Mai mult de atât, Codin Maticiuc a vorbit şi despre cea mai mare pasiune pe care o are. Fostul „Crai de Dorobanţi” a urmat cursurile mai multor şcoli de actorie, iar acum urmează să aibă lansarea primului film al său, atât în calitate de actor, cât şi de producător.

„E totul să descoperi omul... eu sunt acelaşi! Evoluţia există, că am 40 de ani, dar nu sunt atât de diferit ca cel de la 23 de ani, cel pe care nu-l cunoştea nimeni. Am avut această şansă să îmi pot exprim iedile pe un canal al meu, aşa că online mi-a dat şi mie o voce, de aceea o să fiu întotdeauna un iubitor al online-ului.

Am un respect deosebil pentru tot ce se întâmplă în cinematografia asta. Am deveni actor făcând câteva şcoli de actorie şi tot nu mă consider fiind actor profesionist, ci amator. Nu sunt regizor, n-am regizat şi nici nu mă văd regizând, în curând. Dar dacă o să fac, o să mă duc la facultate, ca în orice domeniu în care vrei să faci performanţă.” a completat Codin Maticiuc.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest