Conflict între Adda şi Carmen Grebenişan! Au dat cărţile pe faţă, după situaţiile neplăcute din Asia Express! „Nu îmi pare rău”

 

Aşa cum era de aşteptat, între cele nouă echipe care au plecat pe „Drumul Comorilor” în competiţia Asia Express s-au format bisericuţe, iar deciziile celor care câştigau lupta pentru amuletă au fost luată pe baza prieteniilor. Astfel încât, între cuplul: Adda şi Cătălin şi echipa: Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan au existat câteva neînţelegeri, din cauza cărora cântăreaţa şi partenerul de viaţă s-au supărat extrem de tare.

După ce echipa blondelor i-a nominalizat pe Adda şi Cătălin ca să intre în cursa pentru ultima şansă, cei doi au fost foc şi pară. Invitată în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, Carmen Grebenişan a mărturisit că nu îi pare rău pentru alegerea făcută, dat fiind contextul în care s-au aflat.

"Nu pot să zic că-mi pare rău pentru alegerea făcută, cred că era una corectă, adică echilibrată chiar din punctul ăla de vedere pe care l-am explicat. Erau două echipe de bărbaţi, acolo, la ultima şansă şi ea era singura echipă care nu a intrat la ultima şansă niciodată şi avea şi un bărbat în componenţă", a spus Carmen Grebenişan în cadrul emisiunii.

Alături de celebra vloggeriţă, în platoul emisiunii lui Mihai Morar s-a aflat şi Oase, câştigătorul sezonului trecut al competiţiei, care i-a luat apărarea lui Carmen pentru decizia luată în „Asia Express”.

"Orice ai zice acolo, când este la vot nu contează. Cum poţi s-o zici, nu contează. De aia câteodată e bine să zici: "asta". De ce? Nu mai contează", a spus Oase la "Răi da' Buni".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest