Connect-R, dezvăluiri dureroase din perioada copilăriei. Câți bani câștiga artistul din vânzarea ziarelor

 

Connect-R a făcut mărturisiri neașteptate despre copilăria grea, din perioada comunismului. Care a fost coșmarul primilor ani din viață?

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România și se bucură de un succes imens, dar puțini oameni cunosc copilăria grea pe care a avut-o cântărețul. După Revoluție, părinții acestuia au avut mari probleme cu banii și pentru a supraviețui își vindeau mereu casa și se mutau într-una mai mică. 


Connect-R nu poate uita acele clipe grele, dar este recunoscător deoarece acele condiții grele l-au făcut să fie ambițios și să își dorească să reușească în viață. 


Connect-R a vândut o bună parte din timp ziare în mijlocul unei intersecții, chiar dacă în același timp mergea la studio și înregistra piese muzicale. 

Artistul nu poate uita când într-o zi, pe când vindea ziare în intersecție a auzit dintr-o mașină melodia lui. Atunci a aruncat într-o canalizare toate ziarele și a promis că din acea clipă va face doar muzică. 

"Coșmarul copilăriei mele... cred că lacrimile mamei mele. Știu că eram mic și îi spuneam mamei: nu mai plânge, o să mă fac mare și o să am bani la bancă! Cred că văzusem ceva reclame cu bănci și mă gândeam la asta. O vedeam mereu tristă, îi era greu să facă rost de bani pentru strictul necesar. Dar cred că era o problemă în majoritatea familiilor, nu doar a alor mei, în perioada asta de la Comunism la adaptarea la Democrație. Ăsta a fost coșmarul vieții mele. Că ne-am mutat din loc în loc... uiți când ești copil, ieșeam afară, mă jucam. Dar lacrimile mamei mele nu mi-au dat pace mult timp. Cred că ăsta a fost și un motor pentru reușita mea.", a mărturisit Connect-R.

Câți bani câștiga Connect-R din vânzarea ziarelor. Artistul a mărturisit că banii îi ajungeau pentru un pachet de țigări, ceva de mâncare și un suc. 

”30 de lei noi! Practic îmi ajungeau să-mi iau țigări, îmi luam ceva de la un fast food din Piața Romană, că acolo se adunau toți rapperi, și un suc, cam asta se întâmpla, de atât îmi ajungeau banii”, a mai spus artistul. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest