Connect-R, tot adevărul despre divorț! Cum a ajuns să se despartă de Misha: "Aveam pretenții ca de la o sfântă"

 

În 2017, Connect-R și Misha anunțau că povestea lor de iubire s-a încheiat și au divorțat, însă, de atunci și până acum, cei doi au avut o relație specială. Au plecat împreună în vacanțe și totul de dragul fiicei lor, Maya și nu de puține ori s-a scris că ar face pași către o împăcare.

Iată că acum artistul vine și face dezvăluiri despre perioada divorțului în care spune că a avut momente în care își punea tot felul de întrebări, nu se regăsea și se confrunta cu multe stări de anxietate.

„Mie mi se pare cea mai frumoasă femeie din lume. Este superbă și nemachiată și când se trezește. E superbă. Ea după ce a devenit mama copilului nostru am început să am pretenții de la ea ca de la o sfântă. Trebuia să fie perfectă.” spunea Connect-R cu ceva timp în urmă despre despărțirea de Misha.

Mai mult de atât, artistul a făcut public, zilele trecute, un mesaj lung cu mărturisiri profunde legate de anxietatea cu care s-a luptat, cât și despre cum a reușit să iasă la liman, printre stările lipsite de speranță în care se afundase.

„Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: "ești artistul sau ești omul?" Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea. Sunt și artistul dar și omul, doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc sa fiu dezamăgit. (...) Panică, teamă, anxietate, toate peste mine! De ce? Pentru că mă identificam prea mult cu ce cred ceilalți, cu, cum eram văzut de ceilalți. Practic, eram obsedat de mine. Până într-o zi, când s-a întâmplat o minune. O zi în care începând cu prima oră a dimineții și terminând cu ultima, a seri, am fost în slujba celorlati: de la copil, soră, mama copilului, (fosta soție 🙂 ), tată, prieteni și terminând cu un fan, care mi-a cerut sfatul într-o problemă de ale lui. Seara, înainte de somn mi-am dat seama că ziua trecuse fara nici un stres 😉 , pentru că nu mă mai gândisem la mine, ci doar la ceilalți. N-am mai fost nici Artistul și nici omul, ci doar servitorul. Următoarea zi, a fost una de exceptie, Universul întorcându-mi toate serviciile!” a scris artistul pe contul său personal de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest