Connect-R tună și fulgeră, după ce bătrânii români au ieșit la plimbare în oraș, în plină pandemie: „Se presupun a fi mai înțelepți”

 
+2 click pentru
galerie

Connect-R se numără printre artiștii care au fost nevoiți să își anuleze toate evenimentele și concertele, din următoarea perioadă, pentru a ajuta la combaterea pandemiei de coronavirus în România. Mai mult decât atât, artistul s-a autoizolat pentru a nu își pune în pericol, atât sănătatea sa, cât și a celor dragi.

În ciuda sacrificiilor pe care le-a făcut, alături de colegii de breaslă, numărul infectaților cu coronavirus, crește cu rapiditate, de pe o zi pe alta! Iar totul din cauza inconștienței oamenilor, care tratează infecția cu COVID-19 ca pe o simplă răceală!

În ultima postare de pe contul său de socializare, Connect-R s-a arătat extrem de iritat de atitudinea oamenilor în vârstă, pentru care virusul reprezintă o adevărată amenințare. În timp ce majoritatea tinerilor, artiștilor s-au baricadat în casă, oamenii bătrâni au profitat de străzile neagolmerate din orașele țării, pentru a organiza reale adunări, în scopul recreeri.   

Artistul a publicat o imagine, în timp ce se afla în mijlocul unei cozi interminabile, pentru a putea intra într-un magazin. Atât în fața lui, cât și în spatele lui se aflau numeroase persoane în vârstă, care nu și-au luat nicio măsură de protecție, în plină criză de coronavirus. La distanțe mai mici de un metru între ele, persoanele în cauză vorbeau între ele fără să arate niciun semn de îngrijorare. Astfel că, mesajul lui Connect-r a fost unul tranșant, în care și-a arătat regretul și neputința de a-i face pe cei bătrâni să înțeleagă, că fiecare ieșire afară din casele lor, presupune un risc enorm al sănătății tuturor.

„Din păcate, cei ce se presupun a fi mai înțelepți prin prisma vârstei, "dar și mai vulnerabili tot din cauza vârstei, n-au inteles nimic..!”, a scris Connect-R pe contul său de Instagram, în dreptul imaginii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest