Constantin Enceanu, amănunte din intimitatea căsniciei de 36 de ani: „Am pierdut prin prisma sincerității”/ VIDEO

 

Invitat în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, Constantin Enceanu a oferit detalii din intimitatea căsniciei pe care o are cu soția sa de mai bine de 36 de ani. Interpretul de muzică populară a dezvăluit care este secretul longevității mariajului său!

Constantin Enceanu și soția sa formează unul dintre cele mai solide și sudate cupluri din lumea mondenă românească. Cei doi nu au fost niciodată protagoniștii vreunui scandal în showbiz, deși interpretul de muzică populară s-a aflat întotdeauna in lumina reflectoarelor, iar admiratorii acestuia au vrut să afle ce anume stă la baza mariajului său atât de fericit.

În direct, la „Star Matinal”, Constantin Enceanu a dezvăluit că deși au existat mici conflicte între el și partenera de viață niciodată nu le-a trecut prin cap să renunțe unul la celălalt, acțiune care în zilele noastre are loc din ce în ce mai des în cupluri.

„Tinerii în ziua de astăzi nu mai au răbdare. Nu am spus niciodată „gata” în mariaj. Ne-am certat, ca orice om. Dar niciodată nu am spus că am terminat-o soției mele. Dacă aș fi zis-o înseamnă că l-aș fi gândit, dar nu am făcut-o niciodată.

Lucrurile astea grave nu trebuie spuse decât atunci când simți că ruptura va exista sigur. Sunt drăgăstos cu persoanele de lângă mine, așa am fost dintotdeauna. Pe mine căsnicia m-a ajutat să mă maturizez, dar nu m-a schimbat dramatic.”, a spus Constantin Enceanu.

Totodată, artistul de muzică populară a mărturisit că deși au trecut 36 de ani de când este alături de aceeași femeie, nu a renunțat nicio clipă la gesturile tandre pe care le făceau și în urmă cu aproape patru decenii, gesturi care au ajutat la întreținerea dragostei dintre ei.  

„Eu cu soția mea ne pupăm pe obraz de fiecare dată când plecăm din casă. Când ne întâlnim ne pupăm. Asta este o apropiere și face relația și mai strânsă. Spunem din suflet „te iubesc”. Când spun asta, nu o spun gratuit. Sunt prea sincer. Am avut momente când am pierdut prin prisma sincerității. Sunt prea direct. Aș fi vrut să fiu mai diplomat.”, a mai spus artistul de muzică populară la „Stars Matinal”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest