Consuela di Monaco a ajuns la capătul puterilor! Ambasadoarea frumuseții, cu ochii în lacrimi în cabinetul medicului

 

Consuela a ajuns la capătul puterilor, iar astăzi a mers la medic pentru a se trata și pentru a epăși toate problemele din ultima perioadă.

Ambasadoarea frumuseții a intervenit la ”Star Matinal”, unde a dezvăluit prin ce clipe teribile trece în ultima perioadă.

”Datorită problemelor cu tribunalul, nu mă simt bine. Și în Italia mi-au dat diagnosticul de depresie cronică și vreau să depășesc acest moment critic. Le sfătuiesc pe toarte femeile să se trateze. Nu mai pot să încerc să depășesc singură situația. Eu am mai fost la niște doctori în Italia. Aveam o stare de frică și mă luau cu ambulanța. Am făcut ceva tratament și am încercat să lupt singură pentru viața mea. Nu sunt cel mai fericit om din lume și am momente când mă întorc în trecut. O relație de 17 ani cu un bărbat nu o poți șterge din memorie. El m-a trimis în tribunal cu amanta, nu e foarte ușor, nu le diger, e ca și cum a căzut cerul pe mine”, a spus Consuela la Antena Stars.

Aceasta a mai vorbit și despre fosta sa relație și cum a încercat să treacă peste trădare și despărțire.


”După ce m-a despărțit de el, la ceva ani, am încercat o relație cu Mirco Maschio. Nu mi-e indiferent să am parte de dezamăgiri, mă afectează foarte tare. Nu e foarte ok pentru mine. Am o doză foarte mare de copilărie în mine. Mi-ar plăcea să am cu cine să împart bucuriile și tristețile. Eu sunt speriată de bărbați. Sunt mulți care ar vrea să iasă cu mine la o cafea și eu îi blochez când insistă. Eu dacă am copilărit cu acest respectiv și am rămas undeva așa, nu am o etapă dezvoltată ca și femeie, am cumva un handicap și tratez lucrurile ca un copil.Eu am o doză exagerată de copilărie și nu reușesc să  depășesc. Eu nu sunt un caz unic în România, sunt femei care au suferit agresiuni fizice și le-aș ruga ca atunci când sunt înșelate sau mințite să reacționeze. Eu am trecut peste și am vrut o căsniciecu orice preț și uite ce s-a întâmplat. Oricine mă cunoaște știe ce ce întâmplă cu mine.Sunt curtată de cei mai frumoși bărbați, nu îmi vine să cred că am ajuns la asta”
, a spus Consuela cu lacrimi în ochi.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest