Corina Bud, într-o ipostază scandaloasă! S-a fotografiat complet goală, dar cu mască de protecție! Imagini incendiare! FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Suntem obișnuiți să o vedem în ipostaze scandaloase, dar de data aceasta a fost peste așteptări. Corina Bud a facut-o într-un mare fel! S-a lăsat pozată pușcă, dar a avut grijă să își ia măsuri de protecție contra pandemiei de coronavirus.

Corina Bud este una dintre vedetele cărora nu le este teamă să își îmbrățișeze sexualitatea și să pozeze în ipostaze cât mai... fierbinți. Aparițiile ei sunt mereu incendiare și pot atrage privirile oricărui bărbat. Doar oare există cineva în viața vedetei?

Corina Bud a avut o relație de aproape 20 de ani cu fostul ei soț, cu care are și un copil. După divorț, vedeta a fost extrem de rezervată în ceea ce privește viața amoroasă. Nu s-a afișat cu niciun bărbat și nici nu a recunoscut ca are de gând să își refacă viața. În urmă cu trei ani, Corina spunea că vrea să se axeze pe carieră și să se ocupe de fiul său, Robin.

Dacă este ceva ce cunoaște toată lumea când vine vorba de Corina Bud, este faptul că nu se sfiește să se lase fotografiată în ipostaze bombă. Astfel că recent, cântăreața a apărut goală pușcă pe contul său de socializare.

Dar întrebarea care i-a pus pe toți pe gânduri a fost: „În cine se încrede vedeta să îi facă astfel de poze?”. Nu cumva este un bărbat pe care blonda vrea să îl țină departe de lumina reflectoarelor? Încă nu știm, dar vom afla, cu siguranță, dar până atunci, rămâneți pe Antena Stars, pentru cele mai tari știri mondene.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest