Corina de la "Mireasă pentru fiul meu", declaraţii şocante despre Traian: "Nu puteam accepta comportamentul lui faţă de mine!"

 
+2 click pentru
galerie

După relaţia tumultoasă cu Traian, din casa "Mireasă pentru fiul meu" şi despărțirea la fel de controversată, viaţa Corinei pare să se fi aranjat. Cu toate acestea, tânăra nu îl iartă pe fostul ei iubit. Fosta concurentă a dezvăluit adevăratul motiv al despărţirii.

Corina susţine acum că este foarte fericită şi împlinită pe plan personal, iar asta pentru că are o relaţie şi îşi face planuri serioase de viitor, fără să excludă chiar şi o căsătorie. Cu toate acestea, Corina nu l-a uitat sau iertat pe Traian, partenerul pe care l-a avut în timpul competiţiei "Mireasă pentru fiul meu".  Blondina a spus adevărul despre despărţirea de Traian.

"M-a deranjat că a spus că sunt geloasă, dar nu a spus şi motivele. Nu poţi fi gelos atâta timp cât nu primeşti motive", a explicat Corina, pentru Spynews.ro.

Fosta concurentă îl acuza pe Traian că nu îi oferea dragostea, afecţiunea şi sentimentul de siguranţă de care ea avea nevoie. Deşi nu are certitudinea faptului că Traian ar fi avut o relaţie cu o altă femeie în timp ce erau împreună, Corina spune că discuţiile interminabile pe o reţea de socializare cu alte fete şi nopţile pierdute în cluburi nu îi dădeau altceva de înţeles.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest