Cornelia Catanga a fost la un pas de moarte: „Luam zilnic 14 pastile ca să pot cânta”

 

Cornelia Catanga a fost la un pas de moarte! Vedeta a vorbit cu lux de amănunte despre experiența teribilă prin care a trecut!

Cornelia Catanga a văzut moartea cu ochii pe data de 14 iulie, în urmă cu un an. Artista de muzică lăutărească a suferit un infarct, în urma căruia a reușit să iasă învingătoare. La un an de la întâmplarea nefericită, vedeta le-a mulțumit tutoror cadrelor medicale care i-au fost alături și au luptat să o pună, din nou, pe picioare.

Chiar dacă problemele de sănătate i-au schimbat total stilul de viață, fiindu-i impus un anumit regim alimentar și un tratament pe care trebuie să îl respecte cu strictețe, Cornelia Catanga este fericită că a supraviețuit și că acum poate vorbi cu zâmbetul pe buze de momentul care putea fi tragic.

”Pe 14 iulie s-a împlinit un an de când era să mor! M-a iubit Dumnezeu şi mă iubeşte în continuare, şi pe mine, şi pe familia mea, şi pentru asta îi mulţumesc! Am respectat regulile, am ţinut dietă, am luat medicamentele la prânz, câte 14 pastile zilnic, timp de un an, în prezent mai iau doar trei. Inima mea e acum ca şi când nu aş fi avut montat un stent”, a declarat Cornelia Catanga pentru click.ro.

În urmă cu ceva timp, artista mărturisea că este urmărită de ghinioane, dat fiind că la scurt timp după ce a făcut infarct, cumnata ei a murit. Mai mult decât atât, Cornelia Catanga și-a pierdut casa, banii și a fost nevoită să locuiască la un prieten, însă toate aceste experiențe negative au făcut-o femeia care este astăzi!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest