Cornelia Catanga, declaraţii exclusive despre dispariţia soţului: „Dacă s-a dus cu o femeie, nu mă interesează”

 
+3 click pentru
galerie

Cornelia Catanga a trecut prin clipe dificile. Invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, artista a mărturisit că nu a mai reuşit să dea de partenerul de viaţă, de mai bine de 24 de ore. Cântăreţa a oferit acum, primele declaraţii despre dispariţia soţului, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Aurel Pădureanu trebuia să o însoţească pe artistă, în această dimineaţă, în platoul matinalilor de la Antena Stars. Chiar dacă iniţial nu a vrut să spună de ce nu a putut sosi cu partenerul de viaţă, într-un final, a mărturisit sperând că o va ajuta cineva cu vreo informaţie.

Motivul dispariţiei a fost acela că a băut peste măsură cu nepotul. Acesta şi-a făcut apariţia abia dimineaţa, atunci când Cornelia Catanga era deja pe drum spre „Star Matinal”. La întoarcerea acesteia acasă, bărbatul a aşteptat-o cu o surpriză de zile mari: cu o pisicuţă british.

"Trebuia să ajungă la emisiune, dar el a plecat aseară. Am vorbit cu el până la orele 23 şi după i s-a descărcat telefonul. Eram împrăştiată, nu ştiam unde este. Pe la 3 dimineaţa jur că l-am sunat şi nu mi-a răspuns nici mie, nici băiatului... Poate i-o fi rău cu vreo una... Era rău pentru mine şi aşa! Nu mi-a răspuns, eu bineînţeles că mi-am făcut griji. Nu am voie să fumez, să beau cafea, a trecut timpul foarte greu. Nici la 8 dimineaţa n-a venit... Mă gândeam la ce e mai rău. Nu sunt o fire geloasă... Eu când am plecat la emisiune la Star Matinal soţul meu a venit acasă cherchelit, a fost la un şpriţ cu nepotul nostru. El a stat special la nepotul meu ca să-mi facă mie o surpriză. O surpriză la care nu m-am aşteptat! (...) Deşi nu îi plac pisicile, a venit cu o pisică british. A stat lângă nepotul nostru ca să ia acel pisic. Când am venit de la Star Matinal, a venit Alexandru şi când am văzut pisicul.... să cad jos! Mai mare surpriză ca asta nu se poate. Mi-l doream!" a spus Cornelia Catanga, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest