Cornelia Catanga, noi probleme după ce a fost externată din spital: „Nu ştiu ce voi face”

 
+3 click pentru
galerie

În urmă cu câteva zile, Cornelia Catanga s-a aflat la limita dintre viaţă şi moarte. Artista, în vârstă de 61 de ani a suferit un infarct, iar în decursul zilei de sâmbătă a fost externată. A fost salvată pe ultima sută de m, de cadrele medicale de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, prin montarea unui stent la inimă.

Cornelia Catanga se simte mai bine, însa timp de două luni nu are voie să facă nicio activitate fizică. De parcă problemele cu care s-a confruntat în ultima vreme, nu ar fi de ajuns, artista s-a lovit acum, de un alt zid. De data aceasta, de natură financiară. Pentru că trebuie să fie în repaus total, Cornelia Catanga a fost nevoită să anuleze numeroase contracte, fapt ce duce la o gaură în bugetul deja limitat pe care îl avea.

Experienţa trăită a fost una traumatizantă, după cum a declarat chiar aceasta, pentru click.ro. În momentul în care a fost internată, s-a speriat extrem de tare odată ce a văzut toată aparatura medicală, lucru ce îi creează şi acum, grave probleme cu somnul.

"Am fost la un pas de moarte, dar m-a iubit Dumnezeu. M-a mai lăsat pentru că le-am făcut mult bine oamenilor, am un suflet bun. În spital m-am speriat de toată aparatura aia, mi-a fost foarte frică. Le mulţumesc tuturor celor care m-au readus la viaţă. Din păcate, vreo două luni trebuie să stau departe de scenă. Pierd nişte contracte, rămân fără bani, am nevoie şi de tratament, nu ştiu ce voi face. Zilnic trebuie să iau o anume pastilă pentru inimă. Stentul pe care mi l-au pus, un dispozitiv care ajută la circulaţia normală a sângelui, este foarte bun, mă ajută să respir mai bine. Ce mi-aş dori e să pot dormi, căci am grave insomnii. Mă tot gândesc prin ce am trecut", a spus Cornelia Catanga pentru click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest