Cornelia Catanga nu scapă de depresie nici de Paşte! Ce sfaturi a primit de la specialişti?

 
+2 click pentru
galerie

Cornelia Catanga este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică lăutărească. Cu toate acestea, artista nu are o viaţă perfectă, ci chiar a trecut prin foarte multe perioade grele.

Invitată în cadrul emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars, Cornelia Catanga a vorbit despre depresia cu care se confruntă de ceva vreme, iar cu această ocazie a simţit nevoia să menţioneze faptul că urmăreşte emisiunea "Acces Direct" a Simonei Gherghe. De asemenea, cântăreaţa a spus că o admiră foarte mult pe prezentatoare.

"Vreau să le mulţumesc colegilor vostri din Weeek-end, Raru şi Nasrin pentru că au reuşit să mă consoleze, că nu eram în nişte momente fericite. În fiecare Paşte, îmi amintesc de bunica mea şi de mămică mea, Dumnezeu să le odihnească şi trec dintr-o extremă în cealaltă, amintind-mi de acele vremuri. Eu nu am fost despărţită de mama, până la 30 de ani. Deci 30 de ani, mama mea a fost alături de mine, tot timpul. Nu am fost despărţite decât 6 luni de zile când eu am fost plecată în Israel. Astea te răscolesc de fiecare dată," a declarat Cornelia Catanga, la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Un medic specialist a intrat în direct în cadrul emisiunii şi a vorbit despre depresie.

"Nu sărbătorile declanşează depresia, ci în interiorul nostru există o tristeţe, o nemulţumire. În perioada sărbătorilor, aveam mai mult timp să ne gândim la noi, să ne punem întrebări pentru că declanşăm o emoţie de neîmplinire care poarte să ducă, în unele cazuri la gesturi necugetate."

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest