Cristi Borcea, devastat de dorul pe care îl poartă copiilor din America: „Am plâns. Nu este o rușine”/ VIDEO

 

Cristi Borcea a fost prezent pentru prima dată într-un platou de televiziune, alături de soția sa, Valentina Pelinel, unde a vorbit deschis despre greutățile prin care a trecut, cât și despre dorul de copiii din America ce îl mistuie pe zi ce trece.

Cristi Borcea a dezvaluit ca nu puține au fost episoadele în care a plâns de dorul copiilor săi din America pe care nu i-a văzut de un an, din cauza pandemiei de coronavirus.

„Și eu am plâns, că sunt o fire foarte sensibilă. Si bărbații plâng. Nu este o rușine și nu trebuie să fie o rușine. E bine să te descarci. Îmi dau lacrimile că nu îi pot vedea de un an pe cei din America. Nu am mai văzut-o de un an pe Melissa. Îmi iubesc toți copiii, nu am probleme cu ei. Învață bine, sunt bine crescuți, dar depărtarea de cei trei este foarte dureroasă.” a spus Cristi Borcea în platoul emisiunii Star Matinal.

Omul de afaceri a mărturisit că a trecut deja un an de când a reusit să își reunească cei nouă copii, insă acum știe că acest lucru nu va mai putea fi posibil prea curând, din cauza contextului actual, dar ține legătura cu ei prin videocall-uri, în fiecare zi.

„Acum doi ani am avut șansa să fac Revelionul cu ei la munte, în vară au venit toți 9 ne-am reunit. Sunt momente de satisfacție pentru că sunt momente când pot să îi vad doar iarna sau vara, iar acum cu pandemia asta nu i-am mai văzut de un an.” a mai spus omul de afaceri.

Cum se înțelege Valentina cu ceilalți copii din căsniciile anterioare ale lui Borcea

Se pare că Valentina Pelinel este o mamă vitregă minunată! Soția lui Cristi Borcea a mărturisit că vorbește mereu cu ceilalti copii ai sotului său prin conferințe video, însă copilul preferat al său este Coco

„Am știut să îi fac să se iubească foarte mult. Și Valentina vorbește cu Melissa chiar dacă este în America. Feblețea ei este Coco.” a mai spus afaceristul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest