Cristi Borcea și Valentina Pelinel, despre conflictele din căsnicie! Cine începe cearta: „Mă duc și mă calmez”/ VIDEO

 

Așa cum este și normal, într-o căsnicie au loc și mici neînțeleger! În ciuda statuturilor de persoane publice, Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt doi oameni normali care s-au confruntat cu greutăți în viață și care câteodată au mici conflicte despre care au discutat chiar pe canapeaua din platoul emisiunii matinale de la Antena Stars.

Cristi Borcea a avut numai cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție de care este extrem de mândru. Pe lângă recunoștința pe care i-o va purta toată viața pentru că a ales să stea lângă el atunci când i-a fost cel mai greu, omul de afaceri a mărturisit că îi poartă un respect enorm care stă la baza relatiei frumoase pe care o au.

„Ea este jumătatea mea și este femeia care eu fiind o fire activă, ea e caldă, sinceră, extraordinar de corectă. Și când pornești într-o afacere, nu doar în căsnicie. Asta este cel mai important, încredea în persoana respectivă. De la asta pornește tot.” a spus Cristi Borcea.

Și chiar dacă armonia predomină în căminul lor, există momente și când tensiunile escaladează și se ajunge la mici certuri pe care au grijă să le rezolve.

„Eu sunt o fire mai perfecționistă. De aia mi-a plăcut și ea foarte mult, că este foarte organizată. Și dacă Milan (n.r. fiul celor doi)  ridică tonul o cam deranjează. Eu sunt ăla care previne tensiunea și mă duc să calmez, dar le trece foarte repede.” a mai spus omul de afaceri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest