Cristi Chivu, interviu emoționant despre retragerea din fotbal!”Am acceptat faptul că nu mai pot să joc” VIDEO

 

Cristi Chivu este fostul căpitan al echipei naţionale, iar vestea că se va retrage de activitate la 33 de ani, a surprins pe toată lumea. După ce a suferit un accident, a fost nevoit să facă o pauză, iar în cele din urmă s-a dovedit a fi una definitivă. Şi nu pentru că problemele de sănătate îl împiedicau să mai alerge pe teren, ci pentru că a preferat să se dedice în totalitate familiei, şi mai ales soţiei.

Cristi Chivu a vorbit despre motivele pentru care a decis să se retragă şi nu doar atât! Fostul mare fotbalist a povestit cu lux de amănunte care au fost cele mai frumoase momente pe care le-a trăit pe teren şi a făcut dezvăluiri incredibile din culisele carierei sale.

"Eu am acceptat faptul că m-am retras, că nu mai pot să joc. Sigur, e o atmosferă specială care n-are cum să-ţi iasă din suflet şi care va rămâne bine întipărită în suflet şi pe creier şi decare îţi aduci aminte cu drag atunci când te mai apucă melancolia.(...) Atunci când se scandează numele şi ceva care e mai presus de orice cântec, scandare pe care suporterii o fac, este atunci când un stadion întreg cântă imnul ţarii.(...) E un lucru deosebit să participi la un turneu final şi să ai alături de tine foarte mulţi suporteri care sunt alături de echipă, în ochii cărora citeşti pasiunea, citesti dragostea faţă de echipa naţională, faţă de ţară şi nu în ultimul rând, bucuria şi fericirea lor pentru simplul fapt că echipa lor naţională este prezentă la un turneu final. (...) Sunt multe meciuri in care i-am simtit tot timpul aproape. N-as putea spune unul anume, dar cred ca Euro 2000, meciul cu Anglia, chiar daca nu erau foarte multi suporteri, mi-a ramas asa in suflet, nu doar ca marcasem un gol in acel meci, dar pentru ca am reusit sa ne calificam din grupe, batusem Anglia si se simtea asa o stare de euforie in tot stadionul, atat noi jucatorii cu staff-ul nostru cat si cei prezenti in tribune erau foarte fericiti.(...)Eu n-am avut probleme niciodata cu suporterii pentru ca i-am respectat tot timpul, mi-au fost dragi, mi-au fost la suflet. Sigur, sunt destul de pretentiosi ca orice alti suporteri care isi doresc ca echipa lor sa castige tot timpul, dar tinand cont ca am avut ani si sezoane bune la ambele echipe, n-am avut mari probleme.(...) Nu cred ca exista un meci anume cand suporterul intoarce rezultatul. Cred ca mai corect e sa vorbesti despre faptul ca te poarta catre victorie de foarte multe ori. E foarte important sa-i ai alaturi, e foarte important sa stii ca sunt alaturi de tine acolo in tribuna, desi in 99% din cazuri tu nu auzi mai nimic din ce se petrece in jurul tau. Concentrarea e atât de mare încât chiar dacă sunt o sută de mii de oameni, e greu sa auzi ce scandează şi cum scandează.” a spus Cristi Chivu, în cadrul unui interviu despre retragerea din fotbal.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest