Cristi de la “Insula Iubirii”, confesiuni sfâșietoare despre moartea tatălui său: “M-am simțit la pământ!”

 

Cristi, fosta ispită de la “Insula Iubirii” trece prin momente cumplite, din cauza suferinței cauzate de pierderea tatălui său! Bărbatul a făcut confesiuni sfâșietoare despre moartea părintelui său!

Tatăl lui Cristi s-a stins din viață în urmă cu doar câteva luni, iar suferința pe care tânărul o resimte este incredibil de puternică. Fosta ispită de la “Insula Iubirii” a mărturisit că preț de jumătate de an a fost alături de părintele său la toate ședințele de chimioterapie și radioterapie, iar lucrurile păreau că se îndreaptă într-o direcție pozitivă în ceea ce privește recuperarea tatălui său.

“Din păcate tatăl meu a decedat acum 8 luni de zile. Asta a fost chestia nașpa din viața mea. A petrecut o perioadă de 6 luni de zile cu chimioterapie și radioterapie, noi am fost alături de el, părea că se retrăsese, nu se mai vedea. Lucrurile parcă intrase în normal.”, a spus Cristi.

Chiar dacă medicii i-au dat tatălui său doar 1% șanse de supraviețuire, moartea părintelui tot a picat ca o bombă în familia fostei ispite de la „Insula Iubirii”, mai ales că în ultimul an au fost mai apropiați ca niciodată.

„Noi ne așteptam să se întâmple treaba asta, nu voiam, nu credeam, am cunoscut niște doctori care ne-au spus de o terapie care se numește imunoterapie, însă această imunoterapie nu era finanțată în România și a trebuit să o plătim noi, era undeva la 10.000 de euro pentru o terapie. Doctorul mi-a spus că ar mai fi 1% șanse să-l salveze. La trei zile a murit.(...) Am stat cu el până în momentul în care a murit, lucru care m-a mișcat foarte tare. Au fost momente în viața mea când m-am simțit la pământ.”, a mai spus Cristi, fosta ispită de la „Insula Iubirii”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest