Cristi, nucleul controverselor la „Dragoste fără secrete”! Laurenţiu şi Oana, cuvinte dure la adresa lui: „Măştile au căzut la el”

 

De când Alexandra formează un cuplu cu Cristi, Mădălina fiind pusă în situaţia de a părăsi emisiunea „Dragoste fără secrete”, personalitatea concurentului reprezintă unul dintre cele mai dezbătute subiecte din experimentul de televiziune.

Lucru care s-a întâmplat şi în casa lui Laurenţiu şi a Oanei. În timp ce se pregăteau pentru live, cei doi au început să dezbată situaţia care i-a arătat adevărata faţă a lui Cristi. Deşi la început aveau o părere bună despre el, acum se pare, că totul s-a întors la 180 de grade. Oana îl considera un bărbat cerebral, însă gestul pe care l-a făcut faţă de Mădălina, a dezamăgit-o profund. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul lui Laurenţiu, care a sesizat o diferenţă considerabilă dintre Cristi de la începutul emisiunii şi Cristi din prezent.

„Cristi va face la un moment dat aşa cum a făcut Petrişor. Pleacă şi o lasă pe Alexandra aici, pe motiv că are sentimente pentru Mădălina. Sau un alt băiat poate intra în direct şi Cristi să fie în locul Mădălinei. Să vină un alt băiat pe care să îl iubească Alexandra şi să plece.(...) Poate că s-au împăcat în această emisiune şi se vor despărţi când vor ieşi. Oricum, şanse să ajungă in finală, nu au” a spus Laurenţiu.

„Părea un om inteligent, cerebral, dar gesturile şi faptele îţi arată faţa nevăzută a personalităţii sale.” a completat Oana


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest