Cristian Daminuță, dezvăluiri bombă despre nepotismele din fotbal: „Se fac transferuri pe datorie”

 

Cristian Daminuță a făcut declarații bombă și a oferit detalii de culise despre jucătorii din top din România. fotbalistul a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, în Liga I și a vorbit despre bani, despre nepotisme și condițiile la care sunt supuși. Ba mai mult, a spus și care a fost motivul din cauza căruia nu a făcut performanță în fotbal.

Sătul de jocurile de culise din sport, Cristian Daminuță a decis să vorbească cu lux de amănunte despre ce se întâmplă cu adevărat în spatele meciurilor. Sportivul a mărturisit că salariul unui jucător de Liga I nu este exorbitant, așa cum se vehicula, ci din contră.

„Sunt condiții foarte bune la primele echipe care se bat în campionat. Fotbaliștii de astăzi care sunt consacrați, câștigă bine, dar sunt si jucători de liga I care câștigă mai prost decât un angajat la banca 500-1000 de euro”, ne-a spus Cristian Daminuță.

Cristian Daminuță nu a scos la suprafață doar sumele cu care sunt plătiți anumiți jucători, ci a spus și cum se fac unele transferuri. Fotbalistul a vorbit despre „mafia” care are loc în meciuri.

„Se fac transferuri pe datorie. Se fac transferuri cu tot felul de combinații și înțelegere intre oamenii de fotbal, iar lucrul acesta, dăunează. Ar trebui sa li se dea mai mult credit foștilor componenți ai Naționalei de Aur”, a mai spus Cristian Daminuță.

Cât despre motivele din cauza cărora nu și-a continuat cariera in fotbal și nu a făcut performanță în acest domeniu, Daminuță a spus că au constat în alegerile greșite pe care le-a făcut în viața fotbalistică, dar și ghinionul de a avea oamenii nepotriviți în jur: „De la impresar, la antrenor, președinte de club, doctor, maseur, psiholog.”, ne-a dezvăluit fostul fotbalist.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest