Cristian Daminuţă şi soţia, interviu în premieră! Dezvăluiri despre nuntă şi botez! „Am stabilit tot”/ VIDEO

 

Cristian Daminuţă şi soţia sa au acordat primul interviu împreună, în exclusivitate pentru Antena Stars. Cei doi amorezi au vorbit deschis despre povestea lor de dragoste, cât şi cum decurg pregătirile pentru nuntă şi botez.

Cristian Daminuţă este mai fericit ca niciodată, iar acest lucru se vede de la o poştă! Celebrul fotbalist şi-a găsit liniştea în braţele Mădălinei, iar la baza poveştii lor de dragoste, stau nişte întâmplări incredibile.

Cei doi se cunosc de foarte mult timp, chiar din copilărie. Şi după ce destinul i-a adus împreună, au realizat că sunt făcuţi unul pentru celălalt. Astfel încât, gândul de căsătorie a venit natural, dar cu toate acestea, bruneta tot a fost luată prin surprindere de cererea sportivului.

"Ne cunoaştem de foarte mult timp.De mulţi ani, de când eram mici, dar nu am avut niciodată ocazia să interacţionăm unul cu celălalt şi s-a întâmplat acum un an şi ceva", a spus soţia lui Cristian Daminuţă. "Eu eram plecat în Italia, activam acolo ca fotbalist. Am pus mâna pe telefon, i-am luat biletul de avion şi ne-am întâlnit direct la Roma", a povestit Daminuţă. "Era pregătită vacanţa, ştiam că urmează să merg, dar nu ştiam ce pregăteşte el", a completat soţia fotbalistului.

Părinţi, pentru prima dată

S-au îndrăgostit, s-au logodit, au depus actele, iar la scurt timp a venit şi minunea! Cristian Daminuţă şi Mădălina au devenit părinţi pentru prima oară, iar acum se pot declara nişte oameni împliniţi. Mai mult decât atât, cei doi au mărturisit în cadrul interviului pentru Antena Stars, că pregătirile de nuntă şi botez sunt aproape gata şi mai au de pus la punct doar câteva detalii.

"Chiar ieri am fost şi am rezolvat ultima problemă (...) Am stabilit data nunţii şi am găsit biserica pentru cununia religioasă şi botezul copilului. În momentul de faţă, ne aflăm cam cu 85 % cu toate pregătirile puse la punct. Am rezervat şi sala. Am vorbit şi cu artiştii care vor veni. Mai rămâne să îmi fac eu costumul, cât şi soţia mea să-şi aleagă rochia de mireasă", a dezvăluit Daminuţă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest