Cristian Ronaldo, în carantină din cauza coronavirusului! Cum arată izolarea pentru celebrul fotbalist/ FOTO

 
+5 click pentru
galerie

Cristiano Ronaldo se află în carantină!  Celebrul fotabalist se află în locuința sa din Madeira, după ce colegul său de breaslă, Daniele Rugani a fost testat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu puțin timp.

Cristiano Ronaldo și Daniele Rugani au intrat în contact atunci când se aflau amândoi în același vestiar și s-au fotografiat alături de alți colegi, imediat după ce Juventus a câștigat meciul cu Inter Milan.

Dar nu vă gândiţi că izolarea arată pentru Cristiano Ronaldo, aşa cum arată pentru un om de rând! Celebrul fotbalist va rămâne în vila sa din Funchal, până când pandemia de coronavirus din Italia va fi ţinută în frâu.

Şi cum este mai frumos să îţi petreci timpul liber, dacă nu alături de cei dragi, într-un loc de vis? Cristiano Ronaldo va sta, cel puţin 14 zile, în vila sa cu două etaje, pe care a cumpărat-o recent în oraşul Fuchal, cu vedere la ocean şi piscină pe acoperiş.

Iubita fotbalistului din Juventus, Georgina Rodriguez  a postat o serie de imagini, de-a dreptul spectaculoase, din locul în care se feresc de pandemia de COVID-19 care a instaurat panică şi isterie la nivel mondial.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest