Cristina Ciobănașu și-a vizitat mama pentru prima dată, în Italia: „Nu știam ce să ne povestim mai repede”

 

Cristina Ciobănașu și-a vizitat mama pentru prima dată, în Italia. Deși femeia este plecată de mai mulți ani în străinătate, la muncă, își revedea familia doar atunci când revenea acasă, la Botoșani. Atât actrița, cât și cea care i-au dat naștere, s-au bucurat din plin de revedere, iar drept dovadă vedeta a postat mai mult poze emoționante. Ce au făcut când s-au văzut?

De curând, Cristina Ciobănașu și-a vizitat mama pentru prima oară, în Italia. Ruda actriței este plecată de mai mulți ani peste hotare, muncind în străinătate. Până acum, cele două se revedeau doar atunci când femeia revenea în România și se întâlneau în comuna Vorona, județul Botoșani, unde se află casa părintească a vedetei.

Ieri, Cristina Ciobănașu a fost în culmea fericirii. Fosta iubită a lui Vlad Gherman și-a mai alinat puțin dorul de mamă, făcându-i o vizită în Italia, țară în care muncește de multă vreme. Este pentru prima oară când actrița merge acolo să o vadă și a ținut să le împărtășească și fanilor momentul emoționant.

Cristina Ciobănașu are o viață pe care mulți și-o doresc. La 25 de ani, actrița se bucură de o carieră frumoasă în lumea artistică și recent și-a refăcut și viața amoroasă. Vedeta iubește din nou și are un nou partener, după despărțirea de Vlad Gherman. Din păcate însă, ea nu-și poate vedea părinții atât de des pe cât ar vrea, pentru că nu locuiesc în același oraș.

Cristina Ciobănașu s-a stabilit de mai mulți ani în București, odată cu debutul în carieră. Casa ei părintească se află într-o comună din județul Botoșani. Acolo locuiește doar tatăl, pentru că mama ei lucrează de mai mulți ani în străinătate. De curând, vedeta din serialul „Adela' a mers în Italia să o viziteze pe cea mai importantă femeie din viața ei și au imortalizat revederea prin imagini emoționante.

Revederea dintre Cristina Ciobănașu și mama ei nu a durat mult, ci doar câteva ore. Chiar și așa, s-au bucurat din plin de momentele petrecute împreună. S-au plimbat, s-au luat masa împreună și au făcut zeci de fotografii. Vedeta a povestit că au fost atât de încântate, încât nu știau ce să-și povestească mai repede.

„Este pentru prima oară când reușesc să îi fac o vizită mamei în Italia. Amândouă am fost extrem de emoționate. Nu știam ce să ne povestim mai repede, pe unde să ne plimbăm, cum să facă să îmi arate în doar câteva ore locul în care trăiește de atâția ani…

Mă întorc în Pesaro cu inima plină… Te iubesc, mama și îți mulțumesc pentru toate eforturile pe care le-ai făcut ca să ne fie nouă bine', a scris Cristina Ciobănașu pe Instagram, în dreptul pozelor cu mama ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest