Cristina Ich dă de pământ cu divele care au operații estetice! Ce mesaj le-a transmis/ VIDEO

 

Cristina Ich a dat de pământ cu divele care au operații estetice! Vedeta le-a transmis un mesaj tranșant tuturor celor care se laudă cu intervențiile pe care le fac și care influențează negativ oamenii care le urmăresc! 

După ce a fost luată la rost de fani de nenumărate ori, iată că acum Cristina Ich este cea care lovește. În ce credeți? În ipocrizie și falsitate. Și a făcut referire, în special, la divele care se operează din cap până în picioare și apoi se laudă pe rețelele de socializare.

Ce e drept, nu este nimic greșit în a-ți face un retuș atunci când ai nevoie, dar știți vorba aia... ce e prea mult, strică. Și asta se pare că a deranjat-o pe Cristina Ich. Și încă ceva. După spusele vloggeriței, cel mai bine este să ții pentru tine. Cu atât mai mult cu cât este vorba de operații estetice.

„Am văzut că se poartă cum îți tratezi caria, cum își albești dinții, cum ți-ai pus implant... la cap. Eu am impresia că informațiile astea nu ajută pe nimeni. Decât să fiu un exemplu prost... pentru tine, dacă faci ceva, mă refer în general. Chiar trebuie să te stie tot instagramul ce îți faci tu la fund, la cap? Eu arăt foarte rar pentru că mi se pare că influențează și se apucă astea de la 15-16 ani să își facă. Eu nu sunt de acord cu asta. Dacă îți faci, fă-ți în limita bunului simț."  a spus Cristina Ich pe contul său de instagram. 

Nu că ea nu ar fi fost acuzată că si-a făcut modificări de-a lungul timpului, însă ca să le închidă gura răutăcioșilor, a arătat o poză cu ea de la 16 ani. Și trebuie să recunoaștem că arăta exact la fel!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest