Cristina Şiscanu: ”Voiam să vorbesc despre situaţia aceasta cu divorţul!"

 

În ultima vreme au tot existat zvonuri conform cărora Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu ar fi în prag de divorț. Sătulă de speculații, vedeta a dat cărțile pe față.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai sudate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. În ultima vreme, însă, au tot existat zvonuri în ceea ce privește o posibilă separare. Fanii și-au pus semne de întrebare și i-au asaltat cu mesaje.

”Voiam sa vorbesc despre situatia aceasta cu divortul. Intr-adevar de vreo zece zile, ne intreaba foarte multe persoane daca am divortat, daca divortam. Lumea e tot mai preocupata de subiect, pe Instagram ma tot intreaba persoane. Lumea afirma ca noi am divortat si cu parere de rau afirma acest lucru… sincer, nu stiu cum ar trebui sa raspund la o astfel de situatie. In primul rand, nu este adevarat. In al doilea rand, nu stiu de ce ar trebui sa ma justific daca e adevarat sau nu, dar inteleg aceasta curiozitate a persoanelor care ne cunosc, o inteleg, nu sunt absurda sa nu inteleg acest lucru. 

Sincer, nu ma deranjeaza in niciun fel ca s-a speculat asta, pentru ca nu este adevarat. Dar intr-adevar a fost un pic incomod pentru ca a trebuit sa dam explicatii unor oameni. Nu intelegeam de ce exista asemenea intrebari din partea unor oameni pe care nu-i cunosc. Am cercetat problema si se pare ca tot internetul este impanzit de o stire de genul acesta, a unui divort intre mine si Madalin, dar de fapt daca citesti articolele nu despre asta e vorba. Problema divortului nu s-a pus niciodata, nu ne-am gandit la asa ceva, nu a fost cazul… nu exista asa ceva”, a mărturisit Cristina Șișcanu pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest