Cristina Ţopescu va fi incinerată miercuri! Unde va fi împrăştiată cenuşa/ VIDEO

 

Cristina Ţopescu va fi incinerată la Crematoriul Bârzeşti, pe data de 15 ianuarie, miercuri. La ceremonie este aşteptat fratele cel mare al regretatei prezentatoare de televiziune.

Vestea morţii Cristinei Ţopescu i-a lăsat fără grai pe toţi! Jurnalista a murit la vârsta de 59 de ani, fiind găsită în proria locuinţă din Otopeni, duminică seară. Din cauza perioadei îndelungată în care a trupul neînsufleţit a zăcut, nu a putut fi stabilit cu exactitate ziua în care a decedat şi nici cauza morţii, dat fiind că trupul neînsufleţit se afla într-o avansată stare de putrefacţie.

Decizia incinerării a fost anunţată de familia realizatoarei TV. Miercuri, 15 ianuarie, va avea loc ceremonia, unde este aşteptat şi fratele cel mare al Cristinei Ţopescu. Cenuşa va fi dusă în Oradea, acolo unde locuieşte, în prezent, mama sa.

Medicii au găsit medicamente în stomacul jurnalistei

În urma anchetei, noi detalii despre misterioasa moarte a Cristinei Ţopescu au ieşit la iveală. Jurnalista a murit în jurul Anului Nou, iar după finalizarea autopsiei, legiştii au trimis actele în mâna procurorilor. Se pare că medicii au descoperit în stomacul regretatei, medicamente, de unde s-au luat probe pentru a putea face expertiza toxicologică amănunţită.

Din cauza contexului în care a fost găsită Cristina Ţopescu, procurorii au stabilit că moartea jurnalistei este una suspectă. Ancheta este, în continuare, în desfăşurare, pentru a se afla cauza decesului. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest