CSF, n-ai CFS, când ai ghinion în dragoste! Ana Baniciu, metode inedite de a impresiona bărbaţii VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Ana Baniciu este una dintre cele mai sexy prezenţe din showbiz-ul românesc. Deşi se bucură de titlul acesta, artista a recunoscut public că nu are noroc în dragoste. Aşa că, a apelat la câteva metode inedite pentru a-i cuceri pe cei de care este atrasă.

Ana Baniciu a fost surprinsă de Paparazzii Spynews.ro în timp ce era prezentă într-un club de fiţe renumit din Capitală. Şi nu doar ca era prezentă, ci se şi distra de mama focului. Artista era în prezenţa a doi bărbaţi arătoşi, iar la un moment dat dornică să impresioneze, a început sa danseze provocator.

Cei doi masculi feroce erau extrem de încântaţi de ce vedeau, dar cine nu ar fi la ce forme are artista.

Artista s-a distrat ore bune de parcă ar vrea să uite de cineva. Spynews.ro a aflat că Ana Baniciu încă suspină după prezentatorul unui matinal de top din România. Dar degeaba mai este îndrăgostită de acest bărbat, deoarece este într-o relaţie cu un fotomodel, pe care recent a dus-o într-o vacanţă de vis.

Dar CSF, n-ai CSF atunci când sentimentele sunt puternice. Cine ştie poate îşi va găsi şi ea bărbatul care să o iubească şi să o aprecieze aşa cum vrea.

„Nu trebuie să mă dea pe spate. Trebuie să simţi din prima că el este. Trebuie să îmi placă, să mă facă să râd, să simt eu că e acel om şi voi simţi cu siguranţă, nu s-a întâmplat până acum, dar sper eu că o să vină” a declarat cu ceva timp în urmă, Ana Baniciu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest