Cu ce „bijuterie” a reușit Alex Bodi să o facă pe Bianca Drăgușanu să revină în brațele lui: „Este proprietatea ei acum”

 

După ce au ieșit la iveală episoade de violență, acuzații șocante, cât și înregistrări compromițătoare, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au trecut peste toate și s-au reîmpăcat. Chiar dacă nimeni nu ar fi crezut că va mai exista vreo șansă între cei doi, mai ales după ce în scandalul de proporții au intrat și avocații, iată că afaceristul a oferit primele declarații, exclusiv, pentru Antena Stars, în care a dezvăluit cum a reușit să o convingă pe blondină să fie împreună, din nou, cu el.

În urmă cu puțin timp, Alex Bodi lansa acuzații grave asupra Biancăi Drăgușanu, cum că autoturismul blondinei ar fi fost, de fapt, al lui, iar contractul de achiziție pe care l-ar deține aceasta, ar fi fals. Decis să își caute dreptatea în justiție, omul de afaceri a apelat la ajutorul avocatului său, pentru a intra, din nou, în posesia autoturismului cu care Bianca face furori pe străzile din Capitală.

Dar ce să vezi! La câteva zile distanță, după seria de amenințări, a avut loc o răsturnare de situație! Bianca și Bodi sunt, iar, împreună, iar afaceristul a dezvăluit pentru Antena Stars, că mașina îi aparține blondinei... în totalitate.

Se pare că lucrurile au fost rezolvate, deja, pe cale legală, astfel că, la următoarea ceartă, mașina nu va mai putea fi mărul discordiei. „Mașina este proprietatea ei și totul este legal! În contract am specificat că are mașina plătită, dar acum am reglementat clauzele exact așa cum sunt. Iar referitor la dragoste, nu le poate stabili niciun notar.” a spus Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest