Cu de toate, vă rog! Brigitte, bucătăreasă în propria shaormerie! Primele imagini din localul familiei Pastramă! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Am trăit să o vedem şi p-asta! Pentru că este de părere că cel mai bine poate rezolva lucrurile cu mâna sa, Brigitte Pastramă s-a pus pe treabă în propria shaormerie, unde a gătit preparatele specifice restaurantului. În exclusivitate, pentru Antena Stars, atât bruneta, cât şi Florin Pastramă ne-au arătat pas cu pas cum se desfăşoară afacerea pe care şi-au deschis-o împreună.

Brigitte şi Florin Pastramă sunt mai hotărâţi ca niciodată să dea lovitura cu nouă afacere, proaspăt deschisă. Cei doi sunt dornici să îsi sporească veniturile, aşa că odată ce au pus la punct localul, au început treaba!

Fără să stea pe gânduri, Brigitte Pastramă s-a îmbrăcat în uniforma localului, a trecut în spatele tejghelei şi a început să îi înveţi pe angajaţi reţetele după care partenerul său de viaţă este înnebunit.

„Pleşcaviţa este făcută de mine. Este reţeta noastră din Banat. Este de vită, făcută din pulpă de viţel. Noi o măcinăm, noi facem reţeta care este secretă. Având în vedere că am băgat bani aici, vreau să fiu foarte implicată şi asta înseamnă şi să servesc, să fac absolut tot ce trebuie, până merge lucrul bine. Am şi zis, când o să meargă bine, nu mă mai vedeţi aici. (...) La cratiţă m-a cunoscut. Aşa o să mă aibă. Mie îmi place să fiu doamnă la evenimente, să fiu gospodină acasă şi îmi place foarte mult să gătesc. Restul ce îmi mai place să fiu, este pentru Florin.” a spus Brigitte Pastramă.

Iar pentru că este o afacere în care amândoi au încredere, Florin Pastramă este nelipsit de lângă Brigitte şi se ocupă cu primirea feedback-urilor din partea clienţilor. Mai mult de atât, omul de afaceri a mărturisit că abia aşteaptă să se delecteze din primele preparate specifice restaurantului, gătite de soţia sa: „Brigitte a pus foarte mult suflet la bucătărie, este specialitatea ei pleşcăviţa.” a mărturisit Florin Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest