Cu Matrix părul tău va arăta ca cel al starurilor de pe coperta revistelor

 

Compania Matrix a fost fondată în 1980 de către soții Arnie și Sidel Miller, care au lucrat anterior ca frizeri, având o experiență în domeniul dat de peste 20 de ani.

Aceștia au decis să se concentreze pe producția propriilor produse, pentru a oferi frizerilor din întreaga lume cele mai inovatoare mijloace cosmetice, datorită cărora să realizeze cele mai frumoase coafuri și să asigure podoabei capilare cea mai eficientă și delicată îngrijire. Scopul domnului Miller a fost să ofere stiliștilor un sortiment bogat de produse care să îi ajute să își îmbunătățească și să își dezvolte afacerea, atrăgând cât mai mulți clienți.

Produsele Matrix sunt concepute special pentru saloanele de frumusețe, fiind destinate utilizării doar de către profesioniști, iar gama largă include diverse șampoane, balsamuri, măști și uleiuri, produse de styling, vopsele și seruri. Datorită acestora, frizerii au posibilitatea să satisfacă pe deplin cerințele clienților săi, în special a celor care doresc ca părul să arate exact ca cel a starurilor.

  • Șampoanele din seria Biolage, Oil Wonders, Total Results, So Long Damage și altele sunt concepute pentru diferite scopuri, precum combaterea mătreții, tratarea scalpului, regenerarea părului, conferirea volumului etc. Compoziția acestor produse include extracte valoroase, vitamine, uleiuri și oligoelemente, datorită cărora părul capătă un aspect sănătos și frumos.
  • Balsamurile Matrix https://makeup.ro/brand/30149/ hidratează perfect buclele, le conferă strălucire și le face mătăsoase, iar o caracteristică distinctivă a acestora este că, în timp ce hrănesc firele, produsele nu le încarcă, dar acționează instantaneu.
  • Măștile și uleiurile au proprietatea să fortifice părul, să îi confere o strălucire impecabilă și elasticitate, să regenereze șuvițele uscate și fragile, să hidrateze și să hrănească firele cu substanțe nutritive, iar drept urmare, acestea vor deveni mai puternice, mătăsoase și frumoase.
  • Vopselele Matrix se remarcă prin absența agresivității, sunt delicate și mențin nuanța pe păr un timp îndelungat. Acestea sunt utilizate doar de către profesioniști în saloanele de frumusețe, astfel nu pot fi găsite în magazinele clasice, ci doar în cele specializate. Vopselele oferă exact culoarea pe care un client dorește să o obțină, astfel încât satisfac cerințele chiar și celor mai exigente persoane.

Matrix se bazează pe cele mai inovatoare tehnologii și are un portofoliu larg de produse destinate pentru toate tipurile de păr, fapt pentru care a reușit să ajungă unul dintre cele mai populare branduri de produse pentru îngrijirea părului. Marca este îndrăgită și apreciată de către cei mai buni frizeri din întreaga lume, precum și de către clienți, iar datorită mijloacelor sale cosmetice, părul tău va arăta ca cel a starurilor de pe coperta revistelor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest