Cu se se confruntă zodiile în această lună! Cei care își doresc mai mulți bani trebuie să facă un singur lucru simplu

 

Anca Dimancea, specialistul în astrologie, a făcut predicții pentru luna septembrie.

Aceasta  a venit la ”Star Matinal”, acolo unde a vorbit despre fiecare zi a lunii septembrie și de ce trebuie să ne ferim ca să nu avem parte de accidente și de alte momente neplăcute.


Pe 15 și 24 septembie, se pot echilibra energiile dacă aprindem lumânări. Suntem în luna Cocoșului. Este bine să folosim lumânări roșii în număr de 1, 4, 6 sau 8, în sufragerie și în dinig, dar nu în dormitor, timp de o jumătate de oră, o oră. Se folosesc și lumânări în timpul curățeniei. Pe 28, cei care își doresc un partener mai bogat sau bani mai mulți, se recomandă aruncarea a opt monezi într-un râu. Monezile de un ban sunt perfect”, a dezvăluit Anca Dimancea la Antena Stars.

Pe 23, se pot asimila lucruri noi, pentru a vă asimila mental. Proiecte noi, veți fi mai inspirați, în general. Pe 21 și 30, se recomandă o incantare a unei mantre, sau se poate asculta pe internet, pentru a avansa ca poziție. Cea mai bună este mantra tarei roșii. Pe 20 și 29, puteți avea noroc la interviu, așa că puteți programa interviul pe aceste date. Pe 16 și 25 septembrie, se recomandă relaxarea”, a mai spus aceasta.

Nici astăzi nu este o zi benefică.


”Azi se pot întâmpla accidente stupide în bucătărie. Mare atenție pe 18 septembrie, atunci când se pot întâmpla accidente. Pe 19 septembie, o zi foarte bună pentru toate zodiile. Pe 20 septembrie, este o zi bună pentru gândit lucrurile în avans. Pe 21 septembrie, va exista pericolul de incendii și de explozii, în sud-est. Poate fi și in sus-estul României. Pe 23 septembrie, o zi perfectă pentru dragoni”, a mai spus Anca Dimancea la ”Star matinal”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest