Culiță Sterp, drumul de la neajunsuri, la celebritate! Cum a ajuns celebru: „Tremuram tot la primul concert”

 

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți artiști din România la ora actuală. Chiar și așa, nu mulți sunt cei care cunosc povestea de viață a cântărețului. Invitat în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars, Culiță Sterp a vorbit deschis despre drumul de la neajunsuri, la celebritate, cât și despre obstacolele pe care le-a avut de depășit ca să ajungă unde este astăzi.

Copilăria lui Culiță Sterp nu a fost una atât de ușoară, precum a celorlalți copii. Atât el, cât și frații lui au avut grijă de afacerea familiei cu animale, încă de la o vârstă fragedă. Și în ciuda faptului că nu au avut jucării cu care să se joace, artistul a spus că a avut o copilărie minunată, de care îsi amintește cu zâmbetul pe buze.

„În zilele noastre nu mai găsești o copilărie așa cum am avut noi. Ne jucam cu câte un purcel, cu câte un miel. Mergeam vara la râu, mergeam desculț, iarna la săniuș. A fost frumos.

Noi am fost niște copii care am crescut mai modest. Am știut ce e greu și tocmai de aia nu am simțit niciodată că mă ia valul. (...) Eu am fost cel mai năzdrăvan, mai plecam de acasă. Am plecat două zile de acasă cu bicicleta și m-a dat dispărut. Mama încerca să ne împace, că tata era mai mult plecat la animale.” a spus artistul la „Star Matinal”

Culiță Sterp a terminat Facultatea de Agronomie pentru a continua afacerea familiei cu animale, însă altul i-a fost destinul. Primul concert al artistului a fost alături de fosta soție, Carmen de la Sălciua, iar emoțiile l-au copleșit în momentul în care a văzut numărul mare de persoane prezente ca să îl asculte.

„Am terminat facultatea pentru afacerea familiei. Ne faceam treaba acolo, dar acum odată cu celebritatea nici nu mai am timp să fac asta. Cântam de 10 ani, când mergeam la câte o nuntă. Știu și puțin instrument. (...) Am avut foarte mare emoții la primul concert. Eram cu fosta mea nevastă. Tremuram tot și am luat niște pastile dacă ești stresat. Nu mi-a venit să cred când am văzut atâția oameni.” a mai spus Culiță Sterp.

Artistul a dezvăluit și faptul că oamenii din jurul lui și-au schimbat total comportamentul față de el, atunci când a devenit celebru.

„Sunt mulți oameni care nu mă băgau în seamă, iar acum sunt fratele lor. Dar succesul și banii le schimbă comportamentul oamenilor față de tine. Ar trebui să punem preț pe valorile morale.” a dezvăluit cântărețul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest