Culiță Sterp iubește din nou! Și-a refăcut viața după despărțirea controversată de Carmen de la Sălciua/ VIDEO

 

Soarele a răsărit și pe strada lui Culiță Sterp. Sau cel puțin, așa pare. Asta după ce artistul a făcut o declarație de dragoste neașteptată, pe contul său de socializare! Oare e posibil ca manlistul să se fi îndrăgostit, din nou, după despărțirea controversată de Carmen de la Sălciua.

Chiar dacă au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au decis să își spună “Adio” definitiv, după încercarea eșuată de a avea, din nou, o relație. În timp ce artista a fost mai... vocală, vizavi de separarea de fostul soț, Culiță a preferat să nu spună nimic despre viața sa amoroasă și să se țină departe de controversele create în media.

Dar iată că lucrurile s-au schimbat de această dată! Invitat în cadrul unei emisiuni TV, Culiță Sterp și-a luat inima în dinți și a spus tot ce simte pentru fata care i-a furat inima! Artistul a spart gheața mărturisind că nu multe au fost dățile când el a fost cel care a inițiat o conversație cu cea care i-a picat cu tronc, semn că de data aceasta, așa s-a întâmplat.

Mai mult decât atât, Culiță Sterp a ținut să pună stop zvonurilor cum că ar mai exista vreo cale de împacare între el și Carmen de la Sălciua: “Au trecut deja șapte sau opt luni de la despărțire. Chiar am pus punct definitiv, fiecare pe drumul lui” a mai spus artistul.

Culiță Sterp iubește din nou!

În direct, Culiță Sterp i-a făcut o declarație de dragoste domnișoarei care l-a cucerit: “Vreau să îți mulțumesc din suflet pentru clipele frumoase petrecute împreună. Cel mai frumos cadou pe care pot să ți-l fac este să avem o familie și un cămin împreună, de care să avem grijă toată viața. Te iubesc mult” a spus artistul!

Hopa!!! Chiar dacă nu știm cui i-au fost transmise cuvintele pline de emoție și de dragoste, suntem convinși că nu va mai dura mult timp, până când cântărețul se va afișa cu noua iubită.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest