Culiță Sterp se pregătește să devină tătic! Câți copii își dorește artistul: „Îmi plac foarte mult”

 

Culiță Sterp se pregătește să devină tătic! Invitat în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, artistul a vorbit pentru prima dată de copii și despre viața de familie.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai doriți artiști din România. Însă inima lui a fost luată de o șatenă superbă, cu care nu se sfiește să se afișeze ori de câte ori are ocazia. Artistul a dat-o uitării definitiv pe fosta lui soție, Carmen de la Sălciua și acum se gândește serios să își întemeieze o familie.

Se pregătește să devină tată!

Culiță Sterp a dezvăluit că își dorește să aibă patru copii, dat fiind că provine dintr-o familie numeroasă, el având două surori și un frate. Mai mult de atât, mama lui are 11 frați, iar tată opt.

„Măcar patru copii aș vrea. Îmi plac foarte mult copiii.” a spus Culiță Sterp.

Și-a cumpărat casă

Culiță Sterp pregătește toate cele necesare ca familia lui să nu ducă lipsă de nimic. Artistul a dezvăluit exclusiv la emisiunea matinală de la Antena Stars că deja și-a cumpărat o casă din banii pe care i-a făcut de când este celebru, iar acum mai trebuie să o mobileze.

„Am tras mai tare că tocmai ce mi-am cumpărat și eu casa. E o satisfacție foarte mare când știi că faci totul pe spatele tău.” a mai spus Culiță Sterp.

Declarație de dragoste pentru iubită

Cu puțin timp înainte să se afișeze cu frumoasa șatenă pe rețelele sociale, Culiță Sterp i-a făcut o declarație de dragoste, în care a mărturisit că și-ar dori să își petreacă restul vieții alături de ea.

”Vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru clipele frumoase petrecute împreună. Cel mai frumos cadou pe care pot să ți-l fac este să avem o familie și un cămin împreună, de care să avem grijă toată viața. Te iubesc mult”, a spus Culiță Sterp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest