Cum a ajuns Costin Mărculescu la sapă de lemn: „Oamenii sunt ok cu tine când au avantaje”

 

Ultimii ani de viață ai lui Costin Mărculescu au fost extrem de dificili. După ce a ajuns la sapă de lemn, toți oamenii pe care îi numea prieteni și pe care îi ajutase de-a lungul timpului l-au părăsit. Iar despre drama prin care a trecut a vorbit chiar el în cadrul unui interviu, în urmă cu ceva timp.

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost găsit în cadă, în stare avansată de putrefecție. Din acel moment, au început sa iasă la iveală din ce în ce mai multe detalii cutremurătoare din viața actorului.

Deși începuturile afacerilor lui arătau promițător, ulterior, Costin Mărculescu a pierdut totul. De la agenție, vilă de lux, bijuterii, până la mașini scumpe și foarte mulți bani. Chiar și așa, actorul a facut tot posibilul să iasă la liman și să scape de datorii, însă, nu a mai avut timp.

Mai mult decât atât, Costin Mărculescu era de părere că unul dintre motivele pentru care a ajuns falit a fost din cauza ajutorului nemărginit pe care l-a oferit anumitor oameni, care i-au întors spatele, în cele din urmă.

”Oamenii sunt OK cu tine când au avantaje. Când mi-a fost distrusă agenția, eu mi-am pierdut vila din Pipera, mașinile, banii, bijuteriile, tot. Peste toate astea, am rămas și cu vreo 100.000 de euro datorii. De opt ani de zile, deși am apărut în peste 2.500 de emisiuni la toate televiziunile, mi-am dat seama acum că toată lumea s-a folosit de mine”, a declarat el în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest