Cum a făcut Gigi Becali primul milion de euro! Detalii din trecutul latifundiarului VIDEO

 

Gigi Becali este unul dintre cei mai înstăriţi oameni din România. Dar cu toate acestea, nu mulţi sunt cei care cunosc trecutul latifundiarului din Pipera şi cum a reuşit să îşi clădească un adevărat imperiu.

Gigi Becali provine dintr-o familie înstărită. Mai precis, în anul 1956, familia Becali a fost trimisă în Banat, iar după cinci ani a fost deportată la Zagna-Vădeni, acolo unde este şi localitatea în care s-a născut Gigi Becali. Tatăl său a făcut o avere din oierit, odată ce a început sa furnizeze carne de oaie şi lactate pentru marile hoteluri.

"Mi-a zis un Părinte că m-a pus Dumnezeu administrator pe averea lui. Jucării nu am avut...jucariile mele erau animalele, oile si munca, de la 10 ani munceam cu tata. jertfa strabunilor ei s a transformat in noroc pt mine, material si spiritual.. familia mea.", a declarat Gigi Becali, la Antena Stars.

Afacerea tatălui său i-a fost sprijin şi fundaţie pe care şi-a clădit imperiul. Cu o moştenire de 150.000 de dolari, Gigi Becali i-a investit pe toţi în afaceri. În anul 2011 a început investiţiile, iar prima afacere a fost comerţul cu blugi. Pe vremea comunistului jeanşii erau articole vestimentare rare, motiv pentru care investiţia a reprezentat un real succes. Dar nu s-a oprit doar la blugi. Acesta a continuat cu pixuri, săpun şi walkman-uri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest