Cum a fost cerută în căsătorie Andreea Ibacka de Cabral: „În genunchi, în parcarea blocului, iar eu la etaj”

 

Andreea Ibacka și Cabral formează, de departe, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Deși ambii sunt figuri publice, numele lor nu au fost niciodată implicate în scandaluri, lucru de apreciat. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, frumoasa actriță a dat din casă și a dezvăluit, în detaliu, cum a fost cerută în căsătorie de Cabral.

Andreea Ibacka și Cabral sunt căsătoriți de aproape un deceniu, însă relația lor a început cu trei ani înainte. Blondina a recunoscut că pentru ea nu a fost dragoste la prima vedere, așa cum a declarat prezentatorul TV că a fost pentru el.

„Cu toate că eu și Cabral lucram destul de puțin la proiectul respectiv, așa ne-am cunoscut. Ulterior, după mai multe luni și încercări din partea lui ne-am găsit. Nu a fost dragoste la prima vedere. Nu știu dacă există chestia asta. El a fost interesat de carcasă. Sunt convinsă că și pentru el dragostea a crescut în timp, am ajuns să ne cunoaștem. Mie mi-a mâncat tinerețile.”, a spus Andreea Ibacka pentru Antena Stars.

Cât despre cererea în căsătorie, Andreea Ibacka a mărturisit ca a fost una atipică. Potrivit spuselor sale, Cabral anunțase în cadrul emisiunii pe care o prezenta, în direct, că va urma să facă pasul cel mare în relație, lucru de care blondina a aflat de la prietenii care l-au urmărit pe acesta, la TV.  

Andreea Ibacka a dezvăluit că prezentatorul TV s-a poziționat, în genunchi, în parcarea blocului în care locuiau împreună și a cerut-o în căsătorie strigat, în timp ce ea se afla pe balconul apartamentului.

„Au trecut 10 ani de atunci. Interesat a fost că el a anunțat întâi public la tv la emisiunea, în direct, iar după m-a anunțat pe mine. Deci eu practic am aflat prin intermediul prietenilor care m-au sunat, pentru că nu eram acasă, am aflat că intenționa să facă pasul ăsta. Eram deja de 3 ani împreună. era cumva o continuare firească a poveștii noastre. Dar a fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea în căsătorie de la parter, eu fiind la etaj. În timp ce el făcea declarația respectivă, eu mă făceam că nu aud, pentru că îmi doream să audă mai mulți vecini.

El era în genunchi, în parcarea blocului și mă întreba dacă nu vreau să ne petrecem tot restul vieții împreună. Nu i-am dat răspunsul de la balcon. Am păstrat suspansul și am coborât la el.”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Stars, Andreea Ibacka.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest