Cum a fost surprinsă iubita lui Ciprian Marica, după episodul scandalos în care a fost implicat fostul fotbalist/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Ciprian Marica este un bărbat tare norocos, deoarece are alături de el o femeie care este dispusă să se sacrifice pentru binele familiei, dat fiind că l-a iertat după ce a fost prins într-o cameră de hotel cu soția altui bărbat. Și pe lângă faptul că este o parteneră loială, Ioana Marcu este și o femeie foarte frumoasă, iar imagini surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie.  

Nu are nevoie de rochii sofisticate pentru a atrage toate privirile! Chiar şi îmbrăcată într-o pereche de colanţi mulaţi şi un tricou lejer, iubita lui Ciprian Marica nu are cum să treacă neobservată! Ioana este o femeie extrem de frumoasă, naturală şi cu forme perfecte! Aşa au surprins-o şi paparazzii pe străzile Capitalei, la volanul bolidului.

Deși vestimentația ei ne dădea de înțeles că se pregătește de fitness în aer liber, Ioana Marica a mers să își viziteze o prietenă. A coborât din mașină și s-a îndreptat către locuința acesteia. Ajunsă în fața blocului, blondina a vorbit la telefon timp de câteva secunde, după care și-a continuat drumul. Partenera lui Ciprian Marica a terminat foarte repede vizita și la întoarcerea spre mașină a mai dat înca un telefon.

Și chiar dacă frumusețea ei este hipnotizatoare, tot am reușit să vedem că pe cât de bine arată, pe atât de neascultătoare este! Ioana Marcu pare că nu se teme de pandemia de coronavius, astfel că a decis să nu poarte masca de protecție obligatorie și nici mănuși. Astfel că iubita lui Ciprian Marica a continuat maratonul pe străzile Capitalei și a demarat spre o altă adresă. Ulterior, blondina a făcut cumpărăturile pentru casă și și-a umplut portbagajul mașinii de lux cu de-ale gurii. Iar după ce a terminat, Ioana Marcu s-a îndreptat către casă, potrivit Spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest