Cum a împachetat-o Culiţă Sterp pe Carmen de la Sălciua, ca să-l ierte! VIDEO

 

Cum a împachetat-o Culiţă Sterp pe Carmen de la Sălciua, ca să-l ierte! Am aflat ce i-a cerut artista, în schimbul împăcării! Toată negocierea s-a purtat în secret, dar noi ştim termenii şi preţul!

Culiţă Sterp şi-a dorit din tot sufletul să se împace cu fosta soţie, Carmen de la Sălciua, aşa că negocieri intense au fost purtate în secret. Cei doi începuseră să vorbească la telefon, înainte ca relaţia lor să se oficializeze. Artista a fost foarte hotărâtă şi i-a cerut lui Culiţă să nu o mai înşele. Bărbatul a împachetat-o pe artistă şi a plusat, spunându-i că se gândeşte la o familie mare alături de ea. Mai mult decât atât, Culiţă Sterp a vorbit cu familia lui şi a aplanat conflictul pe care îl iscase împotriva artistei, în momentul în care cei doi au decis să o ia pe drumuri separate.

Aşadar, Culiţă Sterp joacă tare şi vrea să îi arate lui Carmen de la Sălciua, cu orice preţ, că s-a maturizat şi că este pregătit să i se dedice acesteia în totalitate.

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp s-au împăcat, după ce o perioadă au fost în tratative. În urmă cu ceva timp, artistul a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Stars despre mutarea împreună cu artista!

"Încă nu pot să dau nicio declarație în privința asta, fiindcă încă nu știm sută la sută ce o să fie. Vorbim, suntem prieteni, încă nu stăm în aceeași casă. Suntem, cum am mai spus pe la televizor, suntem pe drumul cel bun, vorbim. Nu știu ce o să fie în continuare. Dar nu pot să dau o declarație sută la sută ne-am împăcat, nu ne-am împăcat", a spus Culiţă Sterp pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest