Cum a început povestea de dragoste dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel: „Am întins plasa, dar greu a căzut”/ VIDEO

 

Invitați în platoul emisiunii „Star Matinal”, Cristi Borcea și Valentina Pelinel și-au deschis sufletele și au vorbit despre cum a început povestea lor de dragoste, cât și cine a făcut primul pas pentru începerea unei relații.

În hohote de râs, cei doi amorezi au povestit începuturile relației lor, care nu au fost deloc unele tipice. Din cauza trecutului amoros controversat al lui Cristi Borcea, încercarea de a o cuceri pe Valentina Pelinel nu a fost deloc una ușoară, ci din contră. Cât despre primul pas, așa cum era de așteptat, afaceristul a fost primul care l-a făcut.

„Eu l-am facut. Era normal, dar nu a fost ușor. Am întins plasa, dar greu a căzut. Am avut experineță foarte mare. Din ce în ce mă apropiam de ea, în fiecare moment îmi dădeam seama cât este de sensibilă și de făcută pentru mine. pentru că eu fiind mai agitat, mai vulcani, îți trebuie ceva care să te completeze. Iar ea este o fire extraordinar de caldă. Dar cel mai important într-o relație este încrederea și respectul.” a spus Cristi Borcea.

Ce a atras-o pe Valentina Pelinel la Cristi Borcea

Chiar dacă istoricul amoros al lui Cristi Borcea ar fi speriat orice femeie, pe Valentina Pelinel chiar a atras-o experiența actualului soț. Pe lângă gustul dulce al „fructului interzis”, fostul model internațional a mărturisit că punctul forte al lui Borcea este simțul umorului cu care a reușit să o cucerească iremediabil.

„Simți și trebuie să recunoastem că și când este fructul interzis te atrage. Îmi place să mă înconjor de oameni care râd și el e caterincă, râzi cu el, vorbești orice. E foarte important că am pornit amândoi de jos. Nu este un bărbat fițos.” a spus Valentina Pelinel.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest