Cum a început povestea de dragoste dintre Ramona Bădescu și Fabio Cali: „Era prea plin de el...”

 

De 4 ani, Ramona Bădescu are o relație cu Fabio Cali, însă puțini știu cum a început povestea lor de dragoste. Când vine vorba despre viața ei personală, actrița a fost mereu foarte discretă. Dacă la început nu-i era pe plac, acum Ramona Bădescu are un copil cu Fabio Cali.
 
Nu a fost dragoste la prima vedere, iar Fabio Cali a avut de luptat până să ajungă la inima Ramonei Bădescu. Actrița a povestit cum a început povestea de dragoste cu bărbatul cu care acum are un copil. Deși nu l-a plăcut din prima clipă, Ramona Bădescu l-a reîntâlnit pe Fabio Cali într-un moment greu pentru ea, iar bărbatul trecea printr-o situație asemănătoare.

„Nu mi se părea nimic normal la el, era prea plin de el, nu, nu era deloc genul meu. După, ne-am întâlnit întâmplător, într-un moment nu chiar plăcut din viata mea. Practic, persoana pe care amândoi am pierdut-o atunci ne-a apropiat. De atunci, am vorbit non stop și uite unde am ajuns. Acum suntem jumătățile perfecte”, a mărturisit Ramona Bădescu într-un interviu la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest