Cum a rămas Jorge în chiloți pe scena Operei Române: „Umilință mare”

 
+2 click pentru
galerie

Jorge a fost protagonistul unui moment stânjenitor chiar pe scena Operei Române. Artistul a dezvăluit care a fost cea mai mare gafă pe care a trăit-o, din perioada în care făcea parte din musicalul „Romeo și Julieta”.

Jorge nu va uita niciodată ziua în care a rămas în lenjerie intimă chiar pe scena Teatrului Națională de Operetă din București. Actorul a povestit că a fost unul dintre cele mai penibile momente pe care le-a trăit, însă își aduce cu zâmbetul pe buze aminte de el.

„Am jucat rolul Romeo în „Romeo și Julieta” la Operetă timp de 7 ani de zile. Am schimbat 4 Juliete în 7 ani. La scena balconului cu Julieta, în timp ce eu îi declaram iubire veșnică și unde publicul trebuia să facă liniște pentru că începeam să-i cânt Julietei, aud dintr-o dată hotote de râs. Mă uit stânga-dreapta, credeam că s-a întâmplat ceva pe scenă, nu înțelegeam de ce râde tot publicul din sală”, a povestit Jorge.

Și chiar dacă se simțea extrem de inconfortabil din cauza tuturor chicotelilor, Jorge a trebuit să își ducă scena la bun sfârșit.

„Simțeam așa un aer rece între picioare. Bătea vântul. Când mă uit aveam pantalonii rupți dintr-o parte în alta. Chiloți albi, frumos, se vedeau în mare splendoare pe scenă. Am leșinat de râs. Cu umilință mare a trebuit să merg mai departe” a completat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest