Cum a răspuns Lavinia Pîrva atunci când a fost întrebată „Ce ai face dacă ai primi o palmă de la Ştefan Bănică Jr.?"

 

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Jr. reprezintă unul dintre cele mai stabile şi frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Chiar dacă la început, nu mulţi erau cei care dădeau vreo şansă relatiei lor, iată că timpul a trecut şi mai mult de atât, au şi un copilaş împreună.

Ştefan Bănică Jr şi Lavinia Pîrva au preferat să îşi ţină relaţia departe de ochii curioşilor, fiind extrem de discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor de familie. Astfel că nici nunta nu a fost una grandioasă, aceştia unându-şi destinele într-un cadru restrâns, în urmă cu doi ani.

În urmă cu ceva timp, Lavinia Pîrva a fost invitată într-o emisiune televizată, unde a fost întrebată cum ar reactiona dacă ar primi o palmă de la partenerul de viaţă. Fără să stea pe gânduri, vedeta a răspuns că Ştefan Bănică Jr nu a fost niciodată agresiv cu ea şi că nu ştie cum ar reactiona, dat fiind că este singura relaţie serioasă pe care o are.

"Nu ştiu ce nu aş putea suporta într-o relaţie. Nu am o experienţă atât de vastă. Prima mea relaţie care se bazează pe seriozitate şi maturitate este cea cu Ştefan".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest