Cum a răspuns Loredana Chivu tuturor criticilor, după apariţia controversată de la mormântul lui Arsenie Boca/ VIDEO

 

După ce a fost pusă la zid de internauţi, pentru apariţia controversată de la mormântul lui Arsenie Boca, Loredana Chivu a decis să vorbescă şi să le dea un răspuns! În cadrul unui interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, blondina a vorbit deschis despre mega scandalul pe care l-a provocat, în timp ce încerca să îşi gasească liniştea sufletească.

Loredana Chivu a mărturisit că în ciuda faptului că încearcă să nu ţină cont de răutăcioşi și să îşi trăiască viaţa după propriile reguli, câteodată este afectată mai mult decât îşi poate imagina. Astfel încât, blondina a ţinut să le explice tuturor celor care criticat-o, că nu consideră modul în care s-a îmbrăcat a fost nepotrivit şi nici pozele nu au fost deoceate.

„Săptămâna trecută am fost la Prislop. Mă duc la Arsenie Boca de câte ori simt. Mă liniştesc când merg acolo. M-am rugat să mi se arate adevărata faţă a oamenilror din jurul meu. Eu merg acolo pentru liniştea mea sufletească, nu înţeleg de ce cei din jurul meu ar trebui să mă judece într-un fel sau altul.

Aveam în maşină o eşarfă şi am pus să îmi pun ceva pe cap. Şi s-a nimerit să fiu aşa. Nu eram indecentă. S-a nimerit să am o geantă de firmă la mine. Dumnezeu ne vede sufletul, iar oamenii s-au uitat la cu totul altceva. Nici măcar nu am avut decolteu când am fost la Arsenie Boca. Am venit pe lume dezbrăcaţi şi o să plecăm de aici fără nimic.” a spus Loredana Chivu, în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest