Cum a răspuns Zarug de la Asia Express când a fost întrebat dacă e băiat sau fată

 

Cum a răspuns Zarug de la Asia Express când a fost întrebat dacă e băiat sau fată. Zarug este unul dintre concurenții de la Asia Express, sezonul 4. El face echipă cu buna lui prietenă, Lorelei Bratu. Fanii l-au plăcut din prima datorită firii lui deschise și directe, dar a stârnit și numeroase controverse. Unii internauți l-au întrebat dacă e băiat sau fată, iar el a răbufnit. Iată ce replică le-a dat!

Cum a răspuns Zarug de la Asia Express când a fost întrebat dacă e băiat sau fată. Zarug este celebru în mediul online. Pe paginile de socializare are mii de urmăritori, ce se interesează zilnic de activitatea lui. A devenit și mai celebru odată cu participarea la Asia Express 4, alături de coechipiera lui, Lorelei Bratu. După ce a apărut la TV, unii internauți l-au întrebat dacă e băiat sau fată.

Cum a răspuns Zarug de la Asia Express când a fost întrebat dacă e băiat sau fată. Zarug de la Asia Express a demonstrat că nu se ascunde după deget. Concurentul le-a spus în fața celorlalți tot ce gândește. La fel de transparent a fost și atunci când a fost întrebat dacă e băiat sau fată. Concurentul nu a ezitat să dea un răspuns, chiar pe rețelele de socializare.

Cum a răspuns Zarug de la Asia Express când a fost întrebat dacă e băiat sau fată. De curând, Zarug a răbufnit în mediul online, după ce a fost întrebat dacă e băiat sau fată. Concurentul de la Asia Express a formulat un răspuns lung pe contul lui de Instagram și a povestit o întâmplare ce l-a marcat profund, atunci când avea 13 ani și mergea la ștrand.

„Mi-am adus aminte recent de ultima oară când am fost la ștrand cu plăcere. Lebăda se chema. Aveam vreo 13 ani. Eram cu un grup de prieteni, cunoscuți și mai puțin cunoscuți. Ne-am hlizit, țopăit, sărit în apă… Stăteam întins pe burtă sprijinit în coate și fumam când m-am simțit sufocat de greutatea unui corp.

Același cineva care mă ținea paralizat sub greutatea lui, mă apucă de sâni și îmi spune râzând: «Tu te crezi pe Coasta de Azur să vii la plajă fără sutien?». M-am prefăcut amuzat de «glumă», mi-era oricum prea frică să ripostez, dar am simțit cum mi se sfâșie sufletul să fiu dat de gol că nu-s precum ceilalți, că atrag atenția fără să vreau. Aș fi vrut să dispar', a scris Zarug pe Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest