Cum a reacționat Antonia după ce Abi a pus la îndoială paternitatea lui Alex Velea: „Să facă un test ADN”

 

Războiul dintre Abi și Alex Velea pare că nu mai are granițe! Cel autointitulat „Regele României” a lansat un videoclip în care a aruncat cu injurii în familia artistului și cu multe cuvinte grele pentru a-și umili rivalul. Iar dacă la începutul scandalului, Alex Velea mărturisea că regretă că s-a coborât la nivelul traperului, iată că de data aceasta a făcut un pas înapoi și l-a lăsat pe Lino Golden „să lupte” pentru onoarea băieților „de aur”.

Pe lângă înjurăturile adresate exclusiv lui Alex Velea, Abi a strecurat și ofense aduse Antoniei, insinuând că cei doi copii ai ei nu ar fi făcuți cu artistul. Astfel că toată lumea a așteptat reacția cântăreței, dat fiind că Alex Velea a preferat să se țină departe de scandalul în care a mai fost târât, o dată, la începutul anului, de același personaj.

Chiar dacă a decis să nu răspundă direct atacurilor lansate de Abi, prin intermediul versurilor jignitoare aduse la adresa familiei sale, postarea Antoniei, la 48 de ore după ce Abi a publicat disstrack-ul pe YouTube, pare că a fost dedicată "Regelui": “ Unele persoane te urăsc doar din cauza modului în care alți oameni te iubesc.”, a fost mesajul scris de artistă pe contul său de socializare.

Versurile revoltătoare la adresa familiei Antoniei

„Frumoasa și bestia, Velea și Antonia. Dar păcat că nu știm care dintre voi e femeia. Hai mâna sus acum toate fetele. Cred că-i timpul ca Velea să facă un test ADN. Să vedem dacă pe bune ăia sunt copiii lui. Sau ai lui, sau ai lui. Ar putea fi ai oricui”, au fost versurile care au pun la îndoială paternitatea lui Alex Velea. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest