Cum a reușit Oana Roman să slăbească: „Nu pot merge la sală, că am abdomenul despicat”/ VIDEO

 

Invitată în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars, Oana Roman a dezvăluit cum a reușit să slăbească atât de mult și cum reușește să se mențină, deși nu poate face nicio oră de mișcare fizică, din cauza operației de pe abdomen.

Anul 2020 a fost unul plin de suișuri și coborâșuri pentru Oana Roman. Deși a întâmpinat obstacole, atât pe plan profesional, cât și amoros, iată că vedeta a reușit să treacă cu bine peste ele, iar acum se simte excelent.

Oana Roman a mărturisit că procesul de a scăpa de kilogramele în plus a început grație unei provocări inițiate de o prietenă bună, care și-a deschis un salon cu tratamente corporale. Sceptică la început, vedeta nu credea că aparatura specială pentru tonifierea trupului va da roade. Însă s-a înșelat amarnic.

Am început pe 14 noiembrie 2019, când am început și procedurile de remodelare. Nu pot merge la sală, pentru că am o operație foarte mare la abdomen. Fac o procedură care îngheață localizat grăsimea la -11 grade, care apoi se elimină. După ce se termină procedura, simți puțin locul amorțit. Grăsimea înghețată stă 70 de minute, apoi se elimină natural din corp. Cu trei ședințe am slăbit 14 cm. Nu ai voie să faci mai multe ședințe de 3 pe aceeași zonă, într-un an de zile. Mai fac un tratament care atenuează din celulită, cu un aparat foarte bun.”, ne-a dezvăluit Oana Roman.

Cât despre dieta pe care o ține, Oana Roman a dezvăluit că nu are interdicții pentru niciun produs alimentar, secretul constând în cantitatea consumată la o masă. Vedeta a mărturisit că planul nutrițional a fost creat chiar de ea, bazându-se pe nevoile organismului ei.

„Mănânc absolut orice vreau eu. Zahăr, dulce, pâine, carne, paste. Dar mănânc cât o vrăbiuță. Mănânc și puțin și rar. Am minimum 14 ore între ultima masă și prima masă. Mi-a cauzat probleme mari cu tranzitul intestinal și am început să am și un pic de retenție de apă, așa că am început să beau ceaiuri. Eram constipată și am început să beau ceai de o săptămână și merge bombă. Dar dietă înseamnă dietă.”, ne-a mai dezvăluit vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest