Cum a reușit soția lui Jimmy Dub să slăbească peste 30 de kilograme imediat după ce a născut/ VIDEO

 

Atunci când vine vorba de femei frumoase, Jimmy Dub se poate considera un norocos. Iar asta pentru că soția lui, Monica, este una dintre cele mai sexy apariții de la noi. Are picioare lucrate, fund bombat, abdomen plat. Și unde mai pui că este mama unei fetițe de un an!

Monica ştie că are un trup de invidiat, din acest motiv nu evită să şi-l expună ori de câte ori are ocazia. Instagramul ei este plin de imagini sexy, fie în costumaţii provocatoare, fie în lenjerie intimă. iar Jimmy Dub este tare mândru de mama copilului său.

Asta pentru că Monica a reușit să dea jos cele 30 de kilograme acumulate în timpul sarcinii, într-un timp record. Frumoasa blondină a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că intrase în depresie din cauza numărului pe care îl vedea pe cântar, astfel că a început să își ia viața în mâini și a adoptat un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație corectă și pe muuultă activitate fizică.

Acum înțelegem de ce Jimmy Dub este topit după soția sa. Pe lângă faptul că arată extraodinar, Monica a dat dovadă și de foarte multă ambiție pentru a reveni la silueta de vis pe care o avea și pentru a-i fi pe plac partenerului său de viață.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest